love lifestyle blog

Trendy fashion lifestyle health Dating love

7 Descoperiri Misterioase ce au uimit Arheologi

7 Descoperiri Misterioase ce au uimit Arheologi

7 Descoperiri Misterioase ce au uimit Arheologi


Topic : 7 Descoperiri Misterioase ce au uimit Arheologi

author : via0.com

here you go ,Arheologii nu intotdeauna au întâmpinat descoperiri obișnuite, întâmpină deseori lucruri ce sunt uimitoare. Aici putem vedea șapte descoperiri senzaționale, ce necesită incă, o muncă de explorare.


 


 


Manuscrisul lui Voynich
Decât să fie numit după autor, manuscrisul lui Voynich es numit după Wilfrid Voynich, un comerciant de cărți, a cumpărat codexul misterios in anul 1912. Totuși, nimeni nu poate sa identifice persoana care a scris o inscripție care este scrisă într-o limbă necunoscută. În plus de asta, manuscrisul este înțesat cu ilustrații, cu plante și obiecte neidentificabile. În mod natural, manuscrisul a devenit o sursă ce implică o teorie a conspirației. Ultima teorie indică faptul că manuscrisul a fost creat ca și o glumă. Totuși, scriind 240 de pagini, folosind semne elaborate, ar fi prea mult pentru cineva glumeț cu ADHD.
mysterious-discoveries-that-left-even-archaeologists-baffled-01
 

 
Monumentul Yonaguni
A fost descoperit de un instructor de scafandrii pe nume Kihachiro Aratake, după ce a pătruns în apele coastei Insulei Japoneze Yonaguni, în anul 1986, misterul neelucidat a devenit Atlantisul Japoniei. O serie de monoliți au străpuns în partea muntoasă, ce se află șase metrii sub suprafața oceanului. Această formațiune rectunghiulară, având unghiuri de 90 de grade, pereții drepți, coloane înalte, se cred a fi ruinele unui oraș antic, ce s-a scufundat în urma unui eveniment seismic, acum mii de ani în urmă. Totuși, nimeni nu este sigur.
mysterious-discoveries-that-left-even-archaeologists-baffled-02
thanks for visiting love lifestyle blog ..

Don’t forgot to subscribe ..


relationships #relationships
#